Wij zijn zoek naar:

Enthousiaste, groene, creatieve collega!

Als je bij ons werkt, hoe ziet je dag er dan uit?

"Bij binnenkomst start je rustig op, tot je de eerste kinderen mag begroeten. Met het ene kind gaat het afscheid moeiteloos, en bij het andere kind haal je wat meer uit de kast om het afscheid fijn te maken. Als je iedereen begroet hebt, lees je een boekje over de dokter en tussendoor stel je vragen wie er al eens bij de dokter is geweest; ook betrek je de doktershoek hierbij en laat je ze zien welke mogelijkheden tot spel ze hebben in deze hoek. Voldaan zie je gedurende dag in hun spel terug wat je hebt voorgedaan.

Natuur en buiten zijn speelt een belangrijke rol. Het is tijd om met z’n allen naar de koeien en de andere diertjes zoals ons paardje Fally te gaan. De kinderen doen zelf de laarzen en overalls aan, en staan te springen om naar de koeien gaan! Na het meehelpen op de boerderij besluit je samen met de kinderen via een weiland of sloot terug te lopen. Het weiland ligt het vol met modderplassen en voor je het weet liggen de kinderen als varkentjes in de modder. Intussen bedenk je samen met de kinderen welke dieren modder ook leuk vinden en welke juist niet.

Iets later dan gepland kom je terug met kinderen, inclusief de gevonden trofeeën zoals steentjes en een piertje. Hier kunnen we vanmiddag weer mee aan de slag, nu gaan we eerst handen wassen en daarna gezellig met z’n allen aan tafel! Na een speelse ochtend vol fantasie en nieuwe ervaringen, heb je even een rustmomentje. Je bedenkt je dat je thuis nog wat spulletjes hebt liggen om voor het beroep ‘kapper’ mee te spelen en besluit dit morgen mee te nemen."

Dit was alleen nog maar de ochtend bij Koekeloere.
Ben je nieuwsgierig naar de rest van de dag? Wij vinden het leuk als je een dagje bij ons komt meelopen.

Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren pedagogisch medewerker die voor 12 – 18 uur met ons en de kinderen nieuwe avonturen wil beleven. Ben je enthousiast, houdt je van dier en natuur en ben je niet bang om vies te worden?

Stuur ons dan je motivatie waarom je graag eens met ons zou willen kennismaken. Dat kan door een brief, filmpje of ander origineel idee te mailen o.v.v. Vacature pedagogisch medewerker.

Wat bieden wij?
 • Contract op basis van minimaal 12 uur, met in de toekomst mogelijkheden tot uitbreiding van de uren
 • Salaris conform CAO Kinderopvang;
 • Deelname aan cursussen/workshops;
 • Coaching;
 • Een gezellig en actief team;
 • Iedere dag weer een nieuw avontuur!
Ben jij de pedagogisch medewerker waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je sollicitatie en CV naar Leonie Zegers: info@kdvkoekeloere.nl o.v.v. Vacature pedagogisch medewerker.

Download vacature als .PDF


Huishoudelijke hulp.

Wij zijn op zoek naar een huishoudelijke hulp die ons kan ondersteunen in de schoonmaakwerkzaamheden binnen het kinderdagverblijf. Dit betreft ongeveer 5 tot 9 uur in de week. Deze kunnen in overleg verdeeld worden over de zaterdag ochtend en/of door de week aan het einde van de middag/begin van de avond.

De volgende werkzaamheden kunt u verwachten:
 • Het reinigen van de gebruikersruimte zoals; groepsruimte, toiletten, slaapkamer etc. Hierbij kun je denken aan, stofzuigen, dweilen etc.
 • Het reinigen van gebruikersoppervlakte zoals: tafels, stoelen, commode, keuken, bedjes (ook buiten).
Wij verwachten dat u schoonmaakwerkzaamheden ziet liggen en daar uw aandacht aan geeft, zodat de kinderen in een schone en veilige omgeving kunnen spelen.

Bij vragen of interesse graag mailen naar info@kdvkoekeloere.nl o.v.v. Vacature Huishoudelijke hulp. Kinderdagverblijf Koekeloere biedt een uitdagende werkplek en een salaris conform de CAO kinderopvang.

Contact:

 • AdresZeelandsedreef 28A
  Schaijk, 5374 RR
 • Telefoon: 0486 - 460440
 • E-mail: _
 • Website: www.kdvkoekeloere.nl
 • Openingstijden:
  Maandag t/m Vrijdag: 07:00 - 18:00
  Zaterdag & Zondag: Gesloten